A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Hol rendelhet jó áron női órát?

Népszerű női órákat szerezhet ebben a női óra webáruházban. Óriási választék között mindenki felfedezi, ami elképzelésének tökéletesen megfelel. Szörnyen kedvező áron. Női óra rendelés előtt okvetlenül nézze meg ezt a hírt

Női óra - Csodás meglepetés lehet akár magunknak, akár rokonunknak egy megnyerő női óra. Ma már meghatározó az egyéniség kifejezése egy divatos női órával. Egy sima inget is feldobja a hozzá illő jó női óra. Természetesen a forma mellett az is lényeges, hogy mindig velünk van. Mindig ismerjük, hogy mennyi a pontos idő.

Mit szólna egy megnyerő női órához? Sokan nagyon örülnének egy tetszetős női órához. Sok esetben bajt okoz a rendelésben, hogy gyakran nagyon magas a női órák ára. Mindig drágább az a női óra, ami tökéletesen megfelelő. Női óra cikkek a karoracentrum.hu weboldalon. De ki alkudna meg egy rossz női órával? Létezik egy weboldal, ahol megfizethető áron vásárolhat. Hatalmas kínálat között böngészhet. Mindenki megismeri kívánságához teljesen megfelelő női órát. Szélsebes szállítással és pénztárcabarát árakkal várják a vevőket.

Aki igazán trendi akar lenni, rendeljen gyönyörű női órát. Egy mutatós női órával igazán felkeltjük a figyelmet. Válasszon stílusának megfelelő női órát a széles kínálatból. Gyakori akciókkal és értékes ajándékokkal várják a Karóracentrum női óra webáruházban. Csak egy gyors vásárlás és a villámgyors kiszállítás miatt pár nap múlva felveheti a megszeretett női órát. Akinek azonnal kell a stílusos kiegészítő, megvásárolhatja személyesen a boltban.

Címkék: női óra

Forrás: karoracentrum.hu, 2016-12-29 13:59

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók