A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Virágküldés Budapest - a nők szívéhez a kulcs

A legtöbb hölgy imádja, amikor a párja egy apró ajándékkal fejezi ki kötődését. Pótolhatatlan emlék egy virág csokrot kapni. Nem számít melyik alkalomra szól, egy szép virággal igazán hatalmas sikert lehet aratni. Színvonalas megoldás virágfutárra Budapesten

Virágküldés olcsón - Csokor vásárláshoz régebben el kellett menni a legközelebbi virágárushoz. Virágküldés részletezése a virágküldés.hu weblapon. A mai modern korban a varázslatos virágcsokrot is házhozszállítják. A notebook előtt sok tucat szép csokor között ízlésünk szerint böngészhetünk. Rendszerint bővebb a kínálat, mint a hagyományos üzletekben. Ugyebár az üzletekben egy napon csupán néhány virágcsokrot lehet megtekinteni. Ugyanakkor a világhálón akár ezer csokor fotója alapján kereshetünk kedvünkre. Ezután a fotóról elkészítik ugyanazt a csokrot, amelyet annyira megszerettünk.

Azért szeretik sokan a Fleurt virágküldés webáruházat, mert nagy választékot találnak. Igazán szép virágcsokrok között lehet keresgélni. Kiváló a kiszolgálás: a virágcsokrok mellett nívós borokat, prémium olasz csokit is találunk. Kedvező árak mellett mindenkinek csak népszerűsíteni akarom.

Címkék: virágküldés

Forrás: virágküldés.hu, 2017-01-19 18:43

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók