A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Amit okvetlenül ismerni kell beltéri ajtó rendelés előtt

Beltéri ajtó vásárlás előtt javasolt alaposan tájékozódni. Sokan a fa beltéri ajtót, míg mások a műanyag beltéri ajtót kedvelik. Mindkét fajtának vannak hátrányai

Beltéri ajtó - Egy rosszul megvásárolt beltéri ajtó számos negatív bajjal jár. Gyenge hőszigetelés miatt kisebb vagyonba kerülhet az otthon fűtése. A mindennapos használat miatt keletkező kopás komoly gondokat okozhat. A rosszul záródó beltéri ajtó rendkívül idegesítő ebben a felgyorsult korban.

Érdemes elolvasni a honlapot. Mivel beltéri ajtót nem gyakran rendelünk. A neten számos weblapot lehet találni beltéri ajtó választás témakörben. Van egy friss honlap, ahol összegyűjtötték a legfontosabb tudnivalókat. Beltéri ajtó részletezése a vajaiajto.hu weboldalán. Beltéri ajtó keresés előtt javasolt alaposan tájékozódni. Napjainkban a felkészülés egyik leggyorsabb forrása az internet.

A beltéri ajtó anyagát illető kérdésekre is megoldást kell találni. Van aki a fa beltéri ajtót, míg mások a műanyag beltéri ajtót kedvelik. Mindkét fajtának vannak az előnyei. Esztétikai szempontból sem mindegy, hogy fa vagy műanyag beltéri ajtó kerül a házba. A beltéri ajtók hőszigeteléséről is tartalmas bejegyzést lehet elolvasni a weblapon. Ebben fény derül rá hogyan lehet időtálló hőszigetelő beltéri ajtót találni.

Címkék: Beltéri ajtó

Forrás: vajaiajto.hu, 2017-02-03 18:27

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók