A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Hihetetlen: férfi karóra megrendelés akciós áron

Férfi karóra szörnyen kedvező áron

Férfi karóra - Fantasztikus meglepetés lehet akár magunknak, akár partnerünknek egy káprázatos férfi karóra. Természetesen a stílus mellett az is mérvadó, hogy mindig hordjuk. Mindig tudjuk, hogy mennyi az idő. Ma már fontos az egyéniség kifejezése egy minőségi férfi karórával. Egy egyszerű inget is feldobja a hozzá passzoló szemrevaló férfi karóra.

Az interneten számos weboldalt kell felkeresni ahhoz, hogy megismerjük a legjobb árakat. Rendkívül sok idő, mire az összeset megkeressük. Azért szeretik sokan a Karóraüzlet Férfi karóra webáruházat, mert a legjobb árakon vásárolhatják meg a férfi karórákat. Luxusóra javaslatok a karorauzlet.hu weboldalán. Minőségi férfi karórák között szemlézve megtaláljuk azt az egyet, amit mindig is szerettünk volna. Barátságos áron nagyon bonyolult nívós férfi karórát vásárolni.

Gyakori akciókkal és értékes ajándékokkal várják a Karóraüzlet Férfi karóra webáruházban. Egy gyors rendelés és a villámgyors házhozszállítás miatt pár nap múlva viselheti a megkedvelt férfi karórát. Akinek most kell a divatos kiegészítő, megvásárolhatja személyesen a boltban. Aki valóban trendi szeretne lenni, vegyen jó férfi karórát. Egy nívós férfi karórával igazán felhívjuk magunkra a figyelmet. Keressen ízlésének megfelelő férfi karórát a terjedelmes választékból.

Címkék: Férfi karóra

Forrás: karorauzlet.hu, 2017-02-23 11:45

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók