A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Miért célszerű Panasonic hőszivattyút használni?

Panasonic hőszivattyúval az olcsó fűtés többé nem elérhetetlen vágyálom

Panasonic hőszivattyú - Mindenki tudja, hogy a hűtőgép a lakás melegebb levegőjét hűti le. A Panasonic hőszivattyúk működése ugyanez. De itt fordítva játszódik le a művelet. A Panasonic hőszivattyú tulajdonképpen egy fordított konyhai hűtő. A Panasonic hőszivattyú a magasabb hőfokú térségből elvonja a hőt és átadja a hidegebb hőmérsékletű helyen. Ennek a folyamatnak a működtetéséhez filléres elektromosságra van szükség.

Egyik jól ismert, fejlett lehetőség a Panasonic hőszivattyú beszerelése. Napjainkban létfontosságú probléma az alacsony költségű fűtés. Panasonic hőszivattyúval nagyon lefaragható a fűtés költsége. Emellett nem okoz gondot a Panasonic hőszivattyúnak a beszerelése. A korszerű technológia megoldja, hogy fizetésünket kímélve oldjuk meg az olcsó fűtést.

A gazdaságos fűtési költség mellett biztosítja a Panasonic hőszivattyú a lakóknak a meleg vizet is. A megspórolt pénz a pénztárcánkban marad. Panasonic hőszivattyús rendszer kiépítése minden esetben megtérül. A gázszámla díja átlagosan ötven százalékkal lesz kevesebb a geotermikus fűtésnek köszönhetően.

Címkék: Panasonic hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2017-02-05 18:43

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók