A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Részecskeszűrő tisztító adalék

Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a jármű fogyasztása nőtt mialatt a teljesítménye drasztikusan romlott

Részecskeszűrő - Ha a részecskeszűrő ellenőrző lámpája felvillan, ne ijedjünk meg. Autózzunk ki az autópályára és pörgessük meg az autót. Amikor ez sem válik be, keressünk fel egy részecskeszűrő szakembert. Aki egy új részecskeszűrő költségének töredékéért kitisztítja a részecskeszűrőt. Gondoljunk a részecskeszűrő hibájára, ha az autó fogyasztása megnőtt miközben a teljesítménye látványosan romlott.

Rengetegen nincsenek tudatában tudják, hogy a dízel járművek részecskeszűrővel szereltek. A részecskeszűrő funkciója az, hogy meggátolja az egészség- és környezetroncsoló részecskék szabadon távozását. Egy szuper részecskeszűrő a káros részecskék 90 %-át képes magába ejteni. Részecskeszűrő javaslatok itt.

A gyenge minőségű részecskeszűrőt cserélni vagy kiégetni kell. Előbbi rettentően borsos költségű, míg utóbbi pénztárcabarát trükk. Használt jármű megvásárlása előtt sajnos nem vizsgálható meg a részecskeszűrő állapota. Sajnálatos módon megannyi alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem jelzi. Tanácsok a Szűrőrészecske részecskeszűrő weboldalon. A részecskeszűrő állapota nem vizsgálható meg leszerelés nélkül.

Címkék: Részecskeszűrő

Forrás: , 2017-02-26 16:57

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók