A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Kedvelt gázszerelő méregdrága költségek nélkül

Az elavult gázkonvektor rémisztő hatásfoka miatt több pénzt költ el gázdíjra. A jó gázszerelő ára sokszorosan megtérül egy tökéletesen működő gázkonvektorral

Gázszerelő - Célszerű tapasztalt gázszerelő véleményét kérni ilyen helyzetben is. Számos olyan javaslattal segíthet, amivel át lehet hidalni a drága költségeket. Egy rutinos gázszerelő mester sok éves gyakorlata nagyon sokat segít a fizetnivaló optimalizálásában. Sajnos nem teheti meg minden család, hogy teljesen felújítja az ósdi fűtés rendszert. Ilyenkor sem szabad teljesen megfeledkezni a korszerűsítésről. A gázfűtés felújítása összetettebb elfoglaltság. Jelentős tervezést és befektetést igényel.

Kiemelten fontos szezononként legalább egyszer átnézetni egy rutinos gázszerelővel a gázkészülékeket. Gázszerelő részletekért kattintson erre a honlapra. A gázszerelő megkeresi a legapróbb hibákat is és tippet ad a gázkonvektor zökkenőmentes működési idejének növelésére. Rendszeres karbantartással a készülék működési ideje nő. Sok pénzt lehet megtakarítani karbantartással, mert kevesebbet kell szánni javításra.

Címkék: Gázszerelő

Forrás: gebegaz.hu, 2017-03-25 16:21

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók