A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Mikor rendeljen holland műfüvet?

Szörnyen baráti árú műfű

Műfű - A műfű ellenáll a napsütésnek, a színe sohasem fakul ki. Nincs szükség drága öntözés kialakítására ahhoz, hogy a műfű állandóan káprázatos zöld maradjon. A méregdrága öntözés telepítése és fenntartása egy vagyonba kerül. A műfű ára gyorsan megtérül. Nem kell locsolni, ezért sokat spórolhat a vízdíjon. A modern műfűvel megtakarított pénz a pénztárcájában marad. Kert tervezés részletezése a zoldmufu.hu weboldalán. A műfű az időjárás változás szeszélyének ellenáll. Minden körülmény között ugyanaz a csodás zöld marad.

A modern műfűvel kedvenc hobbijára fordíthatja azt az időt, amit ezelőtt fűnyírással kellett tölteni. Mindörökké zöld és soha többé nem kell ápolni. Gyorsan takarítható, így a sáros cipőtől is megszabadulhat egy igényes műfűvel. A memóriaszálas műfű sosem lapul le. Kültéri berendezések alá is ideális. Mindörökké gondozott és egyenletesre nyírt marad anélkül, hogy sokáig tartó órákat töltene fűnyírással.

Címkék: Műfű

Forrás: zoldmufu.hu, 2017-03-08 15:15

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók