A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Életmódváltás a titka a nélkülözhető kilók elfelejtéshez

Az életmódváltás a felesleges kilókkal szembeni erőfeszítéseket győzelemre viszi

Életmódváltás - Az életmódváltás weblapon látható mediterrán diéta cikk nagyon sokat használ a harcban. Értelemszerűen hatékony táplálék kiegészítőket is lehet megrendelni életmódváltáshoz, de a legfontosabb, hogy jól szervezett tanulmányokkal elménket is hozzászoktathatjuk az életmódváltásra. Helyes tápanyag fogyasztásban, a kellő testmozgás kialakításában és az egészséges életre jellemző szokások kialakításában nagy segítség az Életmódbázis életmódváltás weboldala.

A kilók csökkentéshez hangsúlyos az életmódváltás. A fölösleges kilók érzéseinket is károsan befolyásolja. Komolyan csökkenhet az önbecsülésünk, ami miatt győzelmeinket hátráltatjuk. A hétköznapi dolgok elvégzése is zavaró problémákba ütközhet életmódváltás hiányában. Még egy olyan apró dolog is, mint a cipő felvétele. Életmódváltás tanácsok ezen a weblapon. Arról se feledkezzünk meg, hogy mennyire komplikált túlsúlyosként életmódváltás hiányával kényelmes ruházatot találni.

Címkék: Életmódváltás

Forrás: eletmodbazis.hu, 2017-04-27 15:15

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók