A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Internetes futárszolgálat: minőségi csomagküldés

Van nagyszerű futárszolgálat kevés számú csomag küldéshez

Futárszolgálat - A futárszolgálat díja egyre olcsóbbá válik. Hála a mai modern futárszolgálati rendszereknek. Minél többen használják az internetes futárszolgálatot, annál könnyebb és gyorsabb a küldemények kiszállítása. Képzelje el, míg egy évtizeddel ezelőtt alig lehetett csomagküldő futárt látni, ma már százával találni az ország minden pontján. Ezért rendszerint másnapra a címzettnél lesz a küldemény.

Mostanság a futárszolgálat lényeges eleme, hogy ajtótól ajtóig közvetítsék a küldeményt. Vagyis a feladónak ki sem kell tenni a lábát az ajtón. A futárszolgálat embere csönget, elviszi a küldeményt egészen a címzett ajtajáig. A forró nyári kánikulában vagy a hideg téli délelőttökön nagyon hosszúra elnyúlt sorban állás végtelennek tűnik. Végre-valahára fellélegezhet, amikor sorra kerül. Ámbár a háztól-házig futárszolgálattal kényelmesen végezheti tevékenységét cégében, mialatt a futárszolgálat személyesen szállítja a küldeményt. Futárszolgálat tanácsokért kattintson ide. A feladónak és a címzettnek egyaránt előnyös a futárszolgálat, hiszen nagyon sok pénzt és energiát lehet megspórolni a háztól-házig szállítással.

Címkék: Futárszolgálat

Forrás: bestposta.hu, 2017-04-02 14:42

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók