A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Férfi karóra vásárlás

Óriási férfi karóra kínálat között mindenki megtalálja, ami ízlésének leginkább megfelel

Férfi karóra - Természetesen a megjelenés mellett az is mérvadó, hogy mindenhol hordjuk. Mindig ismerjük, hogy mennyi az idő. Ma már mérvadó a személyiség kifejezése egy szemrevaló férfi karórával. Egy hétköznapi pólót is feldobja a hozzá passzoló minőségi férfi karóra. Szuper meglepetés lehet akár saját magunknak, akár párunknak egy mutatós férfi karóra.

Sok esetben bajt jelent a rendelésben, hogy általában rettentően magas a férfi karórák ára. Mindig drágább az a férfi karóra, ami teljesen tetszik. Ajándék 18 szülinapra részletekért kattintson ide. De kicsoda érné be egy borzalmas férfi karórával? Mit szólna egy szép férfi karórához? Nagyon sokan felettébb örülnének egy dizájnos férfi karórához. Van egy webshop, ahol megfizethető áron rendelhet. Bőséges választék között böngészhet. Mindenki felfedezi elképzeléséhez teljesen megfelelő férfi karórát. Szélsebes házhozszállítással és olcsó árakkal várják a vásárlókat.

Címkék: Férfi karóra

Forrás: karorauzlet.hu, 2017-05-07 20:56

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók