A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Kedvezményes holland műfű vásárlás

Nagyon baráti árú műfű

Műfű - A csodás és időtálló műfű hosszú éveken át gondatlanságot kínál. Megannyian azért kedvelik a ZöldMűfű Webáruházat, mert a szakemberei szélsebesen segítenek. Széles műfű mindenki követelményének optimális műfüvet vásárolhat. Valóban baráti árakon. Gyors és kedvező árú kiszállítással az egész országban. Az itt megrendelt műfüvekre jótállást vállalnak.

A memóriaszálas műfű sohasem lapul le. Kerti berendezések alá is tökéletesválasztás. Mindig rendezett és egyenesre nyírt marad anélkül, hogy sokáig tartó órákat tölt fűnyírással. Az igényes műfűvel kedvenc szabadidős tevékenységére szánhatja azt az időt, amit ezelőtt fűnyírással kellett tölteni. Mindörökké zöld és sosem kell ápolni. Könnyen takarítható, így a sáros cipőtől is megszabadulhat egy nívós műfűvel.

Egy színvonalas műfű telepítése biztonságos. Akármilyen talajra helyezhető. Néhány nap alatt elkészül a gyönyörű pázsit. Ezentúl hosszú éveken át élvezheti a műfű kínálta előnyöket. A ZöldMűfű műfű weblapján olvasható több tanács. Kertészet Budapest folytatása a zoldmufu.hu honlapon. A most kapható műfű típusok megtévesztésig hasonlítanak az igazi fűre.

Címkék: Műfű

Forrás: zoldmufu.hu, 2017-05-04 21:56

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók