A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Természetes paplan rendelés

Műszál golyós töltetű paplan nagy körben népszerű

Paplan - A természetes összetételű paplan rajongóira is gondot viseltek a gyártók. A műszálgolyós töltetet borító fedőanyagot tökéletes pamutból alkotják. Testünk csakis naturális anyagokkal érintkezik. A paplan gyártás legújabb eszköze, hogy a poliészter szálat egy hőtartó géllel töltik meg. Amely koordinálja a test hőjét. Hűvös napokon meleg érzetet ad, nyári hőségben finom hűs érzést okoz.

Az Otthonkomfort webshop legfontosabb célja, hogy nívós paplanok széles felhozatalával vegyenek részt a versenyen. Pénztárcabarát paplan díjakkal minden egyes korosztály részére. Trükkök az Otthonkomfort paplan blogon. Az ügyfelek derűsen távoznak és ismételten betérnek hozzájuk.

Ha nem csakis egy paplant akar, hanem önmagára szabottan a vágyaira kitalált paplant, tökéletes helyen jár náluk. Paplan termékek között található Naturtex nagy gyártói múlttal rendelkező márka képviselője. Paplan részletekért kattintson erre a weboldalra. A nyugalmas alvás fontos feltétele egy puha paplan.

Címkék: Paplan

Forrás: otthonkomfort.hu, 2017-05-02 15:53

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók