A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Túraboltok: hátizsák rendelés

Nagyszerű áron rendelhet hátizsákot

Hátizsák - A balesettől mentes túrázáshoz alapvető a remek hátizsák. Lényeges, hogy makulátlan hátizsák választékban böngészhetünk. Való igaz, hogy a kiválóság árát meg kell fizetni. De ebben is segítségünkre lesz a Tengerszem hátizsák barátságos áraival. Gyors kiszállítás és barátságos kiszolgálás miatt mindenkinek csak ajánlhatom. A Tengerszem hátizsák Túraboltot azért kedvelik annyira, mert az óriási kínálatban mindenki megtalálhatja saját számára az optimális hátizsákot. Hátizsák folytatásért kattintson ide. Időtálló hátizsák vásárlás. Még a könnyedebb túrák is járhatnak súlyos sérüléssel. A sérülések megelőzéséhez mindenkinek meg kell találni a számára ideális hátizsákot.

A városi poros levegő után igazi felfrissülés tiszta levegőt lélegezni. A baráti társaság és a lélegzetelállító környezet a szellem vitaminja. Amihez rettentően fontos akciós hátizsák keresés. Az unalmas hétköznapok után a legjobb felfrissülés egy strapabíró hátizsákkal egy jó kirándulás ismerőseinkkel. A csodás táj festői szépségét nem könnyű kifejezni szavakkal. Igazából kirándulni azért megyünk, mert tényleg jó érzés.

Címkék: Hátizsák

Forrás: tengerszem.hu, 2017-05-26 22:28

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók