A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Bűvölje el szíve hölgyét: virágküldés

Számtalan nő díjazza, amikor a párja virágküldéssel fejezi ki vonzalmát

Virágküldés - Virágküldéshez régebben el kellett menni a legközelebbi virágboltba. A mostani felgyorsult korban egyszerűbb a virágküldés. A szép csokrot is házhozszállítják. A notebook előtt sok száz virágküldés weboldalon gyönyörű csokor között ízlésünk szerint válogathatunk.

Mindegy milyen alkalomra szól, egy szép virágcsokorral komolyan nagy sikert lehet elérni. Egy csodaszép virágokból álló csokor valódi telitalálat minden nőnél. A mély megbecsülés kifejezésének találó kelléke a virágküldés. Egy óriási meglepetéssel szerezzünk örömet társunknak. A virágküldés lehet akár egy ritka alkalom, vagy valamilyen neves nap. Tömérdek eset kínálhat okot virágküldésre.

Gyakorta nagyobb a neten a virágküldés választék, mint a hagyományos boltokban. Mivelhogy az üzletekben virágküldéshez az aktuális napon csak néhány csokrot lehet megnézni. Ezzel szemben az interneten virágküldésre kitalált sok tucat csokor fotója alapján szemlézhetünk kedvünkre. Virágküldés folytatása a virágküldés.hu weboldalán. Ezután a fotó szerint megalkotják ugyanazt a virágcsokrot, amelyet annyira megszerettünk.

Címkék: Virágküldés

Forrás: virágküldés.hu, 2017-06-08 13:25

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók