A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Duguláselhárítás - mit csináljunk, ha a bajban gyors megoldás kell?

Rutinos duguláselhárítás szakember megvizsgálja a fürdő dugulás okát

Duguláselhárítás - A dugulás sűrűn előfordul a fürdőben. A mai világban a duguláselhárítás gyakran igényelt szolgáltatás. A megszokott tevékenységünk során keletkező lerakódások eldugítják a vízvezeték hálózatot. A csövek oldalán lerakódó szennyeződések összetömörödnek. Csakhamar teljes mértékben elzárja a vízvezetéket és duguláselhárítással kell bajlódni.

A vegyszerek rendkívül sok hozzáadott adalékot tartalmaznak. Hamarosan megtapadnak a vízvezeték oldalán. A vízvezeték bedugul és duguláselhárítás vállalkozót kell hívni. Javarészt hat hónapon belül bekövetkezik a baj a elégtelen minőségű tisztítószerek miatt. Vécé dugulást gyakran a háztartásbeli szerek okoznak. Pláne a rosszabb minőségű tisztítószerek miatt kell duguláselhárítással bajlódni.

Vécé duguláselhárítás olcsón ezekben a napokban már nem álom. A világhálón számos mestert lehet találni. Egy szakavatott vállalkozás villámgyorsan elhárítja a fürdő dugulását. Vízvezeték szerelő folytatásért kattintson erre a honlapra. A mindennapi rutint nagyon súlyosan hátráltatja a fürdő dugulás. Nem véletlen, ha mindenki rögtön meg akar szabadulni a konyha dugulástól.

Címkék: Duguláselhárítás

Forrás: dugulaselharitasbp.hu, 2017-06-13 11:37

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók