A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Mercedes alkatrészek mérhetetlenül olcsó díjakkal

Mercedes alkatrészek óriási választékkal hatalmas készlettel

Mercedes alkatrészek - Ezen a Mercedes alkatrészek webshopon nagyon olcsó árakon vásárolhat. Majdnem minden Mercedes alkatrészeket beszereznek. Még akkor is, ha éppen nincs készleten. Nagyon gyors szállítással rövidesen kezébe foghatja a Mercedes alkatrészeket. Van egy Mercedes alkatrészek weblap, amit feltétlenül meg kell nézni Mercedes alkatrészek rendelés előtt.

Az interneten kényelmesen megkeresheti azt a Mercedes alkatrészek weblapot, ahol minden alkatrészt barátságos áron megvehet. Mercedes alkatrészek rendelés hatalmas választékkal óriási választékból. Autósbolt részletekért kattintson erre a honlapra. Ezen a weblapon mindenki megtalálja az autójának megfelelő bontott Mercedes alkatrészeket. Kifogástalan minőségű Mercedes alkatrészek között kereshet.

Egy kitűnő Mercedes alkatrészek óriási választékkal és jó díjakkal várja. Kevés a kitűnő Mercedes alkatrészek weblap, ahol szinte minden Mercedes alkatrészek megtalálhat. Ezért keresik fel sokan az AutóPresident Mercedes alkatrészek weboldalát. Kedves ügyfélszolgálat segít megtalálni a megfelelő Mercedes alkatrészeket. Senki sem szeretne órákat keresgélni a webáruházak között sikertelenül.

Címkék: Mercedes alkatrészek

Forrás: autopresident.hu, 2017-06-30 14:53

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók