A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Műanyag ablak beépítése társasházakba, családi házakba

Mostanában a plasztikból keletkezett bemenetek valamint ablak keretek nagyon meghonosodottak lettek. Népszerűségük alkalmasint már a fa ablakokét is legyőzte , köszönhetően a kimagaslóan alacsonyabb vételáruknak.

A műanyag ajtók PVC vagyis poli(vinil-klorid)-ból készülnek , amely egy tartós és merev gyártmány. Ezek az ablakok és ajtók folytonosan fém merevítésekkel gyártódnak. ezzel együtt társulnak az ablak nyílók vasalatai, ezek hivatottak megnövelni a .

Műanyag ablak beépítése 

A PVC ből másnéven poli(vinil-kloridból) létrehozott homlokzati ablakok mostanság ellenállnak az UV sugárzásnak fölösleges aggódnunk attól hogy besárgulnak a nap sugárzás által. Ezek azok ablak keretek szinte teljes mértékben törődésmentesek, a zsanérok bezsírozásán felül nem kérnek másfajta karbantartást, szemben a fából készült társaikkal, melyet alkalomadtán át kell festeni nem utolsó sorban el ferdülésre is képesek.

Hő megőrzési hajlamukat a keretben található kamrák összege adja meg, adja ki. Mivel egy átlagos ablakkeret felületének elég gyakran a 80%-a ablak üveg, így rendkívül fontos hogy alkalmas hőszigetelő képességgel legyenek felruházva.

Szinte mindig az üveglap lapok között argon gáz (Ar) található aminek a rendeltetése a hő megtartása, továbbá a környék zsivajának kint tartása otthonunkból . Fő szempont hogy a választott ajtók és ablakok szakszerűen legyenek helyükre téve mert a tévesen beszerelt ajtók és ablakok szorulhatnak helytelenül záródhatnak, pontatlanul záródhatnak, szelesek lehetnek, elégtelenül szigetelhetnek, ennek segítségével megnőhet az házunk költsége .

Forrás: muanyagablakcsere.hu, 2017-06-17 15:00

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók