A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Euro árfolyam pénzintézetek szerint

Nem csak a forex kereskedőket érinti az euro árfolyama, hiszen családok ezreinek van (még) devizahitele, de a külföldön vagy a külföldi online shopokban vásárolt árukat euroban is ki lehet kifizetni. Külföldön dolgozol, esetleg nagy útra készülődsz, euroba fektetnél, vagy szimplán a szomszédos országok egyikében tankolnál, vásárolnál, költekeznél? Tehát az árfolyamadat kevesek számára közömbös. (Köztudottan megjelenése óta az euro - az európai egységes valuta - a második legjelentősebb tartalékvaluta, és a második legnagyobb tranzakciót lebonyolító pénznem az amerikai dollár mögött, és nem utolsó sorban a világon a legnagyobb összértékben jelen levő valuta.) Egy szó mint száz, érdekel milyen aznapi euro árfolyammal számolhatsz. A vásárlóCsapat weboldalán segítségül megosztjuk a gyakori magyarországi bankok és az MNB hivatalos, aktuális aznapi euro valuta-deviza, vételi-eladási, illetve középárfolyamait. Többek között az is az is nyomon követhető, hogy az egyes cégek kurzusai mennyire térnek el az aranyközépútnak számító MNB középárfolyamtól, tehát milyen marzzsal ténykednek. Emellett megtekinthetők a kiválasztott pénzintézetnél a valamennyi konvertibilis pénznemre (valuta és deviza) irányuló forintos árfolyamadatok is. Más pénznemek mellett mindenekelőtt az euro eddigi évek ármozgásairól grafikon nyújt összehasonlító képet.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2017-07-30 07:35

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók