A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Ezek a tippek segítenek bejárati ajtó kiválasztásban

Bejárati ajtó rendelés előtt javasolt alaposan felkészülni. Egyesek a fa bejárati ajtót, míg mások a műanyag bejárati ajtót kedvelik. Mindkét típusnak vannak előnyei és hátrányai

Bejárati ajtó - A klub tagsághoz csatlakozni egyszerű. Az e-mail cím és név megadása után elektronikus úton érkeznek a felbecsülhetetlen cikkek. Az alapos felkészülés garantált, a megfelelő bejárati ajtóval hosszú éveken keresztül elégedetten élhetünk. Található a weboldalon még egy óriási ajándék. Az ingyenes bejárati ajtó KLUB tagság hét felbecsülhetetlen értékű ajándékkal várja a látogatókat.

Rossz hőszigetelés miatt kisebb vagyonba kerülhet a ház fűtése. A rendszeres kihasználtság miatt fellépő kopás komoly bajokat okozhat. A nehezen záródó bejárati ajtó nagyon zavaró ebben a rohanó korban. Egy pontatlanul megvett bejárati ajtó számos negatív bajjal jár.

Erősen javasolt átfutni a weboldalt. Ikerház renoválás tippek az ajto7.hu weblapján. Mivel bejárati ajtót nem minden nap veszünk. Bejárati ajtó keresés előtt érdemes alaposan tájékozódni. Ma a felkészülés egyik leggyorsabb eszköze a net. A neten számtalan honlapot lehet találni bejárati ajtó választás témakörben. Van egy nagyon jó weblap, ahol összeszedik a legfontosabb tudnivalókat.

Címkék: Bejárati ajtó

Forrás: ajto7.hu, 2017-07-13 20:56

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók