A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Költöztetés bajok nélkül nagyon jó tarifával

Sokszor jelent irritáló meglepetést, hogy költöztetés után az ár magasabb a megbeszéltnél

Költöztetés - Költöztetéskor igazán lényeges, hogy milyen körülmények között jutnak szeretett bútoraink a régi lakásból az új otthonba. Sokan az ismerősöket kérik meg abban, hogy legyenek segítség a bútor szállításban. Ami a költöztetés alatt gyakran számtalan bajhoz vezet. Azzal kezdődően, hogy a súlyos berendezések szállítása nem is olyan felhőtlen. Azt gondoljuk, hogy a költöztetés alkalmával sarkoknál egy-egy ember megemeli, majd lecipeli és felrakja a teherautóra. Csakhogy az ilyen kezdetleges költöztetés megszokások során szoktak igen rondán megsérülni a háztartási berendezésünk. Költöztetés tippekért kattintson ide. Ami szintén balesettel járhat.

Költöztetés alkalmával tudjuk, hogy az emberi szervezet nem nehéz terhek cipelésére lett megalkotva. Nagy nyomás miatt csuklónk, gerincünk, csípőnk és bokánk természetellenes terhelést kap. Ezzel szemben egy profi költöztetés cég mindig erre specializálódott eszközöket alkalmaz költöztetéskor a nagy terhek költöztetéséhez. Egy jó heveder használatával költöztetés költöztetés súlyt viselő szakképzett emberek derekára egyenlő megterhelés jut. Ők könnyedén szállítanak nehéz eszközöket költöztetéskor anélkül, hogy a bútor épségét kockáztatják.

Címkék: Költöztetés

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2017-07-20 12:49

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók