A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Mit kell tudni az autóhitelekről?

Az autóhitel az egyik ismert módja a gépjármű vételezésnek. A bankok konstrukciói közötti jó választást segíti az autóhitel kalkulátor.

Autóhitel - Az autóhitel kalkulátorral félreteheti ezt a megannyi pénzt. Minden egyes ember tudja használni. Egy kevés infó kitöltése után azonnal használhatja az autóhitel kalkulátort. Borzasztóan fontos, hogy melyik pénzintézetnél kötjük az autóhitelt. Tudniillik akár milliókat veszíthetünk egy hirtelen megkötött konstrukcióval.

Az ár és a kamatok mellett gondoljunk a váratlan költségekre is. Egy nagyobb kategóriájú autó fenntartása értelemszerűen többe kerül. Költségesebb az adó és a kötelező biztosítás is. Az autóhitel megkötésnél erősen ajánlott előre átgondolni, hogy miként lesz használva az autó. Németország autóvásárlás infókért kattintson ide. Az autó működtetése drága dolog. Az autóhitelnél számolni kell az üzemeltetési költségekkel is.

Címkék: Autóhitel

Forrás: hitellizing.hu, 2017-07-26 22:41

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók