A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Kedvezményes masszázságy

Az amasar.hu masszázságy weboldalon mindenki megtalálja a kedvező árakat

A precíz tájékoztatást nyújtó weblap tanulmányozása után részletesen megismerhetjük a masszázságy árakat. Egy nagyszerű masszázságy honlapon kellően sokat találhatunk a díjakról. A weben pár perc leforgása alatt feltérképezhetjük a masszázságy kínálatot. Sokat takaríthatunk meg a gondos felkészüléssel. Masszázságy témakörben nagyon nagy jelentősége van az árnak. Olcsó díjak felfedezésében sokat segít az internet.

Az egyszerű érdeklődő sajnálatos módon nem rendelkezik elégséges masszázságy ismerettel. De ezen ismeretek hiányában piszkosul nyakatekert a megfontolt elhatározás. Ezt egyszerűen pótolhatjuk, ha az amasar.hu masszázságy honlapot megnézzük. Az itt szereplő masszázságy publikációk felkészítenek az okos vásárlásra.

Helyes felkészüléssel bárki felfedezi kívánságának megfelelő masszázságy honlapot. Az amasar.hu masszázságy honlap kiemelkedő hírnevének oka a megrendelők azonnali informálása. Tudásbázis az Amasar masszázságy weblapon. Megannyian hiányolják az összefoglaló tájékoztatást, mely alapvető vásárlás idején.

Forrás: amasar.hu, 2017-08-30 12:42

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók