A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Mesekönyv amit kedvelnek a gyerekek

A felcseperedő csemetének jókora igénye van arra, hogy mesekönyv olvasásával átlássa az egyszerű emberi kapcsolatokat

A mesekönyv ábrázolása úgy készülnek grafikusunknál, hogy a szülő a kiválasztott mesékből azt a részt elküldi nekünk, amit szeretne a gyerekszobában látni képként. Arra is van mód, hogy sok meséből egy kis képes mesekönyvet készítsünk személyre szabva a csöppség igényeinek megfelelően. A mesekönyv sztorijaiból ki lehet ragadni szakaszokat, amiket azután rajzként, vagy plakátként a ifjonc viszontláthat. Ily módon a kedvenc fabulabeli példaképét, esetleg mesebeli helyét többnyire láthatja.

A mesekönyv ideje soha nem jár le. Praktikus javaslatokért kattintson erre a weblapra. A mesékre folyamatosan igény van, mivel mindenki vágyódik a varázslatra a borzongásra. A mesekönyv mondanivalója valamint rettentően praktikus és lényeges a csemete haladása szemszögéből mivelhogy annak segítségével terjed képzelőtehetsége, szókészlete, a mese szereplőivel azonosulva átérezhet másfajta állapotokat feloldhatja a benne felgyűlt feszültséget. A Meséld mesekönyv weblapon látható javaslat.

Forrás: meseld.hu, 2017-08-28 13:12

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók