A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Súlyos dekoráció bérlés gondok

Nézze meg ezt a honlapot és tudja meg, milyen módon hozhatja meg a legokosabb döntést dekoráció bérlés témában

Szakember ötleteivel mindenki gyorsan boldogul a dekoráció bérlés világában. Pár jól megírt dekoráció bérlés trükk megvizsgálása után kitárul szemeink előtt a nagy titok. A Fleurt dekoráció bérlés weblapján olvasható még több tudásbázis. A körültekintő vásárláshoz meghatározó ennek a titoknak a megismerése. Amiket megtalálhat a dekoracioberles.fleurt.hu dekoráció bérlés honlapon.

Nézze meg ezt a honlapot és tudja meg, hogyan hozhatja meg az ideális döntést dekoráció bérlés témakörben. A dekoracioberles.fleurt.hu dekoráció bérlés weboldalon minden személy felfedezheti a legjobb árakat. Kitűnő színvonalat vehet megfizethető áron. Ezt támasztja alá több tucat elégedett vásárló.

Egy kiváló dekoráció bérlés honlapon igazán sokat olvashatunk az árakról. A helyes információt nyújtó weblap átolvasása során igazán megismerhetjük a dekoráció bérlés árakat. A neten néhány perc alatt megismerhetjük a dekoráció bérlés megoldásokat. Rengeteget spórolhatunk meg a gondos tájékozódással. Dekoráció bérlés hírekért kattintson ide. Dekoráció bérlés témakörben nagy fontossága van az árnak. Megfizethető díjak felfedezésében sokat segít a net.

Forrás: dekoracioberles.fleurt.hu, 2017-08-27 10:30

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók