A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Autóhitel kedvező áron?

Autóhitel választásnál felettébb fontos, hogy melyik hitelintézetnél kötjük az autóhitelt

Az autóhitel kalkulátor egy elképesztően fontos alkalmazás. A hitelintézetek változatos módon szolgáltatnak autóhitel alternatívát. Mindet átolvasni igazán időigényes tevékenység. Javaslatok a HitelLízing autóhitel blogon. Egy okos autóhitel kalkulátor megkeresi valamennyi keresett bank ajánlatát. A beírt paraméterek alapján kiszámítja a legkedvezőbb autóhitel konstrukciót. A könnyen megvizsgálható táblázatban minden egyes ember megtalálja a személyének megfelelő ajánlatot. A világháló jóvoltából nem kell a banki ajánlatok dzsungelén átküzdeni magunkat.

Rettenetesen magas áron kaphatók a gépjárművek. Akár több millió Ft egy új gépjármű ára. A használt személyautók is egy kisebb vagyonba kerülnek. Az autóhitel támogatást ad, ha nem áll rendelkezésre a jármű vételre félretett összeg. Manapság gondot okoz megszerezni a kedvelt személygépkocsit autóhitel nélkül. Rengeteg vevő várja a megoldást, hogyan tudja megvenni a gépjárművet a rendelkezésére álló forintokból. Gyakran a vásárlás csakis finanszírozó segítségével történhet.

Forrás: hitellizing.hu, 2017-09-20 16:15

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók