A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Életmódváltás a titka a fölösleges többletsúly leadáshoz

Maradandó fogyáshoz kulcsfontosságú az eredményes életmódváltás

A hétköznapi dolgok elvégzése is zavaró nehézségekbe ütközhet életmódváltás hiányában. Még egy olyan mindennapos dolog is, mint a cipő felvétele. Arról nem is beszélve, hogy mennyire komplikált túlsúllyal életmódváltás hiányában jól mutató ruházatot vásárolni. Testsúly csökkentéshez szükséges az életmódváltás. A fölös kilók hétköznapjainkat is rossz irányba befolyásolja. Lecsökken a magabiztosságunk, ami miatt győzelmeinket kockáztatjuk.

Már egy jó ideje a fogyasztó csodaszerek korát éljük. Az ÉletmódBázis életmódváltás weboldalon olvasható javaslat. Sokan elhízottak, ezért akarnak fittebb életet élni. De a megoldást csak egy csodaszertől várják életmódváltás helyett.Holott a megoldás ott rejlik mindenkiben. Mivelhogy saját magunk vagyunk a túlsúly forrása, így egyben a megoldás is az életmódváltáshoz. Számtalan férfi és nő háborúzik a túlsúllyal, amit életmódváltással és fogyással legyőzhet. Egészséges életmódot azonban ki lehet építeni életmódváltással: hasznos szokások megtanulásával - amiben segítség lehet az étrend kiegészítő. Fittebb életet élni csak csodaszerekkel nem lehetséges életmódváltás helyett.

Forrás: eletmodbazis.hu, 2017-09-21 11:52

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók