A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Online futárszolgálat megoldások

Leküzdhető a csomag feladás gondja egy okos futárszolgálat eljárással

A szüntelenül növekvő igények miatt gyorsan fejlődik ez az iparág. A kérések teljesítésére újabb és újabb lehetőségek születnek. Futárszolgálatra nem csak magánszemélyként, hanem vállalkozásoknak internetes megrendelési lehetőség esetén is egyformán szükség van. A mai modern futárszolgálat már rendkívül kényelmes és kedvező árakat biztosít.

A sokakat érintő alkalmazás egyik sajátossága, hogy a futárszolgálatnál olcsóbb árakat lehet kialkudni. Ugye mindenki ismeri, hogy amikor egyetlen autót akar vásárolni, akkor nem sok engedményt kap. Ám mi van akkor, ha összefogunk, és együtt 20 autóra adunk le megrendelést? Egymást letaposva tolonganak jobbnál jobb ajánlatokkal. A BestPosta futárszolgálat weblapon olvasható adat. Ugyanilyen az elven működik a BestPosta futárszolgálat is. A weblapukon bővebb tájékoztatást kaphat. Mindenkinek ajánlhatom.

Forrás: bestposta.hu, 2017-09-10 10:50

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók