A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Tengerszem Túrafelszerelés: túrabakancs megrendelés

Túrabakancs megrendelése előtt feltétlenül tekintse meg ezt a honlapot

Rettentően fontos, hogy makulátlan túrabakancs választékban böngészhetünk. Igaz, hogy a kiváló minőség árát meg kell fizetni. Sajnos ebben is segítségünkre lesz a Tengerszem túrabakancs barátságos áraival. Villámgyors kiszállítás és baráti kiszolgálás miatt mindenkinek csak ajánlhatom. Még a könnyedebb túrák is járhatnak súlyos sérüléssel. A sérülések megelőzéséhez mindannyiunknak meg kell találni a számára ideális túrabakancsot. A baleset mentes kiránduláshoz nagyon fontos az ideális túrabakancs. A Tengerszem túrabakancs Túraboltot azért szeretik annyira, mert a hatalmas kínálatban mindenki megtalálja saját számára az optimális túrabakancsot. Olcsó túrabakancs vásárlás. A Tengerszem túrabakancs weboldalon látható még több ötlet.

Túrához strapabíró túrabakancs elengedhetetlen. Sejtjeink újratermelődésében nélkülözhetetlen a megfelelő mozgás. Emiatt egy minőségi túrabakancsokkal és gyakori kirándulás mellett nem kell tartani a kilóktól sem. A friss levegőn való sportolás nagyon hasznos. Egészség megőrzés szempontjából lényeges, hogy saját erőnkhöz mérten sportolhatunk oxigéndús terepen.

Forrás: tengerszem.hu, 2017-09-13 11:52

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók