A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Zseniális javaslat akciós wellness szállodák gondokra

Egy jó weboldalon persze rengeteget találhatunk akciós wellness szállodák trükköket

A mindennapi érdeklődő nem bír elég akciós wellness szállodák ismerettel. Ám ezek nélkül igazán komplikált a bölcs választás. Amit egyszerűen orvosolhatjuk, ha a szallodakhotelek.hu akciós wellness szállodák weboldalt megnézzük. Az itt található akciós wellness szállodák információk felkészítenek a megfontolt rendelésre. A SzállodákHotelek akciós wellness szállodák honlapon fedezhető fel még több adat.

Egy szakszerű weboldalon értelemszerűen rengeteget olvashatunk akciós wellness szállodák ötleteket. A megoldások alapján minden egyén megismeri, mi a számára ideális választás. Igen kulcsfontosságú, hogy akciós wellness szállodák témában nagyszerű honlapot találjunk. Az akciós wellness szállodák árakról is találhatunk egy jó honlapon. A kedvező ár számtalan embernek nélkülözhetetlen kritérium.

Akciós wellness szállodák témában kiemelt szerepe van az árnak. Pénztárcabarát árak megtalálásában sokat segít a net. A precíz tájékoztatást nyújtó weblap böngészése után igazán megismerhetjük az akciós wellness szállodák árakat. Egy megfelelő akciós wellness szállodák honlapon igazán sokat találhatunk a díjakról. A neten néhány óra alatt megnézhetjük az akciós wellness szállodák megoldásokat. Rengeteget spórolhatunk a precíz előkészülettel.

Forrás: szallodakhotelek.hu, 2017-09-13 22:31

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók