A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Virágküldés - a nők szívéhez a kulcs

Örök emlék a a

Virágküldéshez régebben el kellett ballagni a közeli virágárushoz. A mostani modern korban kényelmesebb a virágküldés. A Fleurt virágküldés weboldalán található még több ötlet. A gyönyörű virágot is kiszállítják. A notebook előtt több tucat virágküldés weblapon szép csokor között ízlésünk szerint szelektálhatunk.

Sokan azért szeretik a Fleurt virágküldés weblapját, mert nagy választékot kínálnak. Valóban gyönyörű virágcsokrok között lehet választani. Virágküldés adatok a virágküldés.hu weboldalon. Baráti virágküldés és kiszolgálás: a virágcsokrok mellett nívós italokat, prémium olasz csokit is vásárolhatunk. Baráti virágküldés díjak mellett minden férfinak csak népszerűsíteni akarom.

Egyre megy milyen eseményre szól, egy szép virággal komolyan nagy sikert lehet elérni. Egy óriási meglepetéssel tegyünk kedvére társunknak. A virágküldés lehet egy spontán lehetőség, vagy valamilyen neves nap. Megszámlálhatatlan esemény szolgáltathat okot virágküldésre. Egy szép virágokból álló csokor igazi telitalálat minden nőnél. Az őszinte tisztelet kifejezésének találó eszköze a virágküldés.

Forrás: virágküldés.hu, 2017-10-04 11:44

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók