A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Produktív webes eladás: az igényes weboldal készítés receptje

Weboldal készítés után jön a valódi nehézség. A kommunikáció sikerének mérése. Eredményes a weblap, vagy csak emészti az időt?

Pótolhatatlan egy kiváló weboldal. Alkalmazható folytatása a minosegmania.hu weboldalon. A weboldal kezdetben egy csábító címsorral felkelti a potenciális fogyasztó érdeklődését. Merthogy felkeltette a címsor leendő vásárló figyelmét, tovább fogja szemlélni a weboldal tartalmát. Weboldal készítésnél figyelembe kell venni, hogy a fogyasztók mennyi időt szánnak a tartalom érdekességének megítélésére. Ez rettentően minimális. Tudniillik negyed másodperc alatt a leendő vásárló döntést hoz, hogy a weboldalon látható információk hasznosak-e vagy sem. A honlapon lehetőség van azonnali vásárlásra, kapcsolat felvételre e-mailen vagy mobilon keresztül. Az akció-orientált weboldal készítés változik valóban nyereségessé.

Akár utazással is töltheti idejét, miközben a weblap folyamatosan hozza a bevételt. Ez a weboldal készítés valódi haszna. Ebben a kérdéskörben számtalan szakértő tanulmányt lelhet a MinőségMánia blogján. A MinőségMánia weboldal készítés honlapján látható még több ötlet.

Forrás: minosegmania.hu, 2017-11-29 18:32

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók