A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Súlyos iPhone szerviz Debrecen gondok

A mostani a rohanó korban az iPhone szerviz Debrecen számos egyént érdekel

Az iPhone szerviz Debrecen díjakról is olvashatunk a remek honlapon. Az olcsó ár sokaknak elengedhetetlen feltétel. Egy jó weblapon persze sokat találhatunk iPhone szerviz Debrecen megoldásokat. A tippek alapján minden személy megtalálhatja, mi a részére megfelelő megoldás. Igencsak jelentős, hogy iPhone szerviz Debrecen témakörben jó honlapot válasszunk.

Nézze meg ezt a honlapot és tudja meg, hogyan hozhatja meg a legjobb döntést iPhone szerviz Debrecen témakörben. Az iphonemester.hu iPhone szerviz Debrecen weblapon minden ember felfedezheti a legjobb árakat. Profi minőséget kap jó áron. Az iPhoneMester iPhone szerviz Debrecen honlapon látható cikk. Ezt bizonyítja több tucat elégedett ügyfél.

IPhone szerviz Debrecen témában kiemelkedő fontossága van az árnak. Pénztárcabarát árak felfedezésében rengeteget segít a net. A világhálón néhány perc leforgása alatt megismerhetjük az iPhone szerviz Debrecen választékot. Rengeteget spórolhatunk a széleskörű tájékozódással. Egy megfelelő iPhone szerviz Debrecen weblapon eleget olvashatunk a költségekről. A kellő információt kínáló honlap böngészése után kellően megismerhetjük az iPhone szerviz Debrecen árakat.

Forrás: iphonemester.hu, 2017-11-25 19:50

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók