A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Amit vászonkép témakörben okvetlenül ismerni kell

Nézze meg ezt a weblapot és ismerje meg, hogyan hozhatja meg a legjobb döntést vászonkép témakörben

A mindennapi személy nem bír kellő vászonkép ismerettel. Habár ezek nélkül igencsak összetett az okos döntés. Amit kényelmesen javíthatjuk, ha az interneon.hu vászonkép weboldalt meglátogatjuk. Az itt fellelhető vászonkép információk felkészítenek a legjobb rendelésre.

A weben néhány perc alatt összevethetjük a vászonkép kínálatot. Sokat takaríthatunk meg a precíz felkészüléssel. A kellő tájékoztatást nyújtó weboldal átolvasása után kellően megismerhetjük a vászonkép árakat. Vászonkép témában nagy szerepe van az árnak. Megfizethető árak megtalálásában sokat segít az internet. Egy kitűnő vászonkép weboldalon sokat olvashatunk az árakról.

Igen mérvadó, hogy vászonkép témakörben nagyszerű weboldalt válasszunk. A vászonkép költségekről is olvashatunk a jó honlapon. A kedvező ár nagyon sok embernek létfontosságú kritérium. Az Interneon vászonkép weboldalán olvasható még több trükk. Egy precíz weblapon magától értetődően sokat találhatunk vászonkép trükköket. Az útmutatások alapján minden egyén tudni fogja, mi a számára optimális választás.

Forrás: interneon.hu, 2017-12-20 10:16

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók