A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Költöztetés megbízhatóan jó tarifával

Nagy mennyiségű a szükségtelen holmija, de elkavarodott a költöztetés dzsungelében?

Számos esetben kiderül, hogy a szállítás végül sokkal drágább a költöztetés, mint amennyit előzetesen ajánlottak. Ez egy megszokott és gyakori baj. Amitől megment minket ez a kiváló cég. A megoldás: fix díjjal vagy pontos óradíjban dolgoznak. Tudásbázis a LomtalanításKöltöztetés költöztetés weboldalon. Javasolt megjegyezni ezt a honlapot és őket keresni, ha költöztetéssel állunk szemben. Sokan panaszkodnak más költöztetés szakemberekre a rémes számla miatt.

Minden költöző szeretné elkerülni a komoly sérüléseket. Emiatt profi költöztetéssel foglalkozó vállalkozásra van szükség. A költöztetés cégek kellő csomagoló eszközökkel sérülés kockázata nélkül költöztetik berendezéseinket. Vajon található olcsó és rutinos költöztetést vállaló szakember? A költöztetés gyakran megannyi bonyodalommal jár. Hatalmas fejetlenség, kapkodás. A nagy rohanásban számos esetben megsérülnek becses bútoraink.

Forrás: lomtalanitas-koltoztetes.hu, 2017-12-02 17:14

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók