A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Nívós férfi karórával valóban nagy sikert arathat

Férfi karóra rendelés előtt feltétlenül fussa át ezt az oldalt

Vegyen vágyainak megfelelő férfi karórát a hatalmas kínálatból. Aki igazán divatos szeretne lenni, vásároljon minőségi férfi karórát. Egy trendi férfi karórával valóban felkeltjük a figyelmet. Adatok a KaróraÜzlet férfi karóra blogon. Hihetetlen akciókkal és értékes ajándékokkal várják a Karóraüzlet Férfi karóra webáruházban. Csak egy gyors vásárlás és a gyors szállítás miatt néhány nap múlva kézbe veheti a megkedvelt férfi karórát. Akinek rögtön kell a trendi kiegészítő, megvásárolhatja személyesen a szaküzletben.

Vásárlás előtt célszerű elgondolkozni, hogy a divat vagy a hasznosság a hangsúlyosabb. Mivelhogy több évre akarjuk a férfi karórák rendelését. Megéri megkeresi egy olyan weblapot, ahol a férfi karóráknak bőséges palettáját láthatjuk. Kiváló minőségű fényképek között megismerjük azt, ami kívánságunknak leginkább megfelel. Mostanában rengetegen kedvelik a férfi karórát. Nem meglepő, hiszen egy szemrevaló férfi karóra sarkalatos kiegészítője ruházatunknak. Rendszeresen több stílusú férfi karórát rendelünk azért, hogy mindig megnyerő legyen a stílusunk.

Forrás: karorauzlet.hu, 2017-12-01 11:48

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók