A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Wifi IP kamera árak

Az IP kamera rendszerek már nem csak a cégek részére elérhetőek, mint 10-15 évvel régebben

A sötétségben osonó betörőket is elkaphatjuk. az IP kamera beépített infra megvilágítóknak köszönhetően. Az IP kamera megfigyelő rendszer minden egyes nap huszonnégy órájában fáradhatatlanul őrködik bútoraink felett, ezért Ön gondtalanul folytathatja megszokott teendőit. Az Őrködő IP kamera weboldalon kereshető még több tipp.

Az IP kamera rendszerek már nem csakis a vállalkozók részére hozzáférhetőek, mint tizenöt évvel régebben, hanem egyszerű emberek számára is. Az Őrködő weblapon választ kaphatunk lakásunk megóvására és az általunk elengedhetetlennek tudott javak szakadatlan megfigyelés alatt tartására IP kamera rendszerrel. IP kamera rendszerek webes és mobiltelefonos eléréssel.

A mobiltelefonos applikáció segítségével okostelefonjáról egy szempillantás alatt figyelheti az IP kamera távoli élőképet. Mindemellett a komputer webböngészőjéből is megtekintheti azt. A merevlemez méretétől és a mozgási esetek sűrűségétől függően akár több napi vagy hónapnyi IP kamera felvételeket is képesek vagyunk felvenni a modern videó rekorder által. Nem lesz megfigyelés nélkül háza utazáskor sem. Hisz azt a távol levő elérés alkalmazásával interneten keresztül is láthatja az IP kamera képén keresztül.

Forrás: orkodo.hu, 2017-12-26 11:19

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók