A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Casio férfi karóra vásárlás

Hatalmas Casio férfi karóra választék között mindenki rátalál arra, ami stílusának tökéletesen megfelel

Gyakorta több stílusú Casio férfi karórát veszünk azért, hogy mindig elegáns legyen a viseletünk. Megéri felkutatni egy olyan honlapot, ahol a Casio férfi karóráknak terjedelmes skáláját találjuk. Remek minőségű fotók között felfedezzük azt, ami vágyainknak tökéletesen megfelel. Vásárlás előtt megéri töprengeni rajta, hogy a trend vagy a funkcionalitás a fontosabb. Hiszen több évre tervezzük a Casio férfi karórák rendelését. Ebben a korban nagyon sokan keresik a Casio férfi karórát. Trükkök a CasioShop Casio férfi karóra weblapon. Nem meglepő, hiszen egy minőségi Casio férfi karóra sarkalatos kiegészítője viseletünknek.

Gyönyörű Casio férfi karórák között keresgélve megtaláljuk azt az egyet, amire mindig is vágytunk. Az interneten számtalan webáruházat kell átolvasni ahhoz, hogy megtaláljuk a legjobb árakat. A Casio stopper weblapján kereshető tanács. Igazán sok idő, mire ezeket megnézzük. Azért választják sokan a Casio férfi karóra webáruházat, mert a legjobb árakon rendelhetik meg a Casio férfi karórákat. Pénztárcabarát áron mérhetetlenül összetett szemrevaló Casio férfi karórát vásárolni.

Forrás: casio-ora.shop.hu, 2018-01-11 13:59

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók