A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Specialista válaszol: stukkó

Aprólékos felkészüléssel bárki felfedezi szándékának kívánatos stukkó weblapot

A stukko24.hu stukkó weblap felülmúlhatatlan népszerűségének oka a vásárlók nagyon gyors kiszolgálása. Tengernyien akarják a széleskörű tanácsadást, ami mérvadó vásárlás előtt. Kellő információ szerzéssel bárki megkeresheti vágyainak megfelelő stukkó weblapot.

A hétköznapi érdeklődő nem bír kellő stukkó ismerettel. Viszont ezek nélkül szörnyen nehézkes az ésszerű elhatározás. Amit gond nélkül orvosolhatjuk, ha a stukko24.hu stukkó honlapot áttanulmányozzuk. A Stukkó24 stukkó weblapján fedezhető fel még több ötlet. Az itt szereplő stukkó publikációk előkészítenek az okos rendelésre.

Egy kiváló weboldalon természetesen rengeteget találhatunk stukkó megoldásokat. A tippek nyomán minden egyén megtalálhatja, mi a számára ideális döntés. Igen lényeges, hogy stukkó témakörben családbarát honlapot keressünk. A stukkó díjakról is olvashatunk egy megfelelő weboldalon. A kedvező ár sok embernek kardinális támpont.

Forrás: stukko24.hu, 2018-01-29 22:55

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók