A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Bűvölje el szíve hölgyét: virágküldés

Minden nő imádja, amikor a szerelme virágküldéssel nyilvánítja ki figyelmét

Egy meseszép virágokból álló csokor valódi telitalálat minden nőnél. A szívből jövő megbecsülés kifejezésének találó eszköze a virágküldés. Mindegy melyik alkalomra szól, egy varázslatos csokorral igazán nagy sikert lehet elérni. Rengeteg esemény kínálhat okot virágküldésre. Egy nagy ajándékkal szerezzünk örömet barátunknak. A virágküldés lehet egy ritka lehetőség, vagy valamilyen nevezetes nap.

Virágküldéshez régebben el kellett autózni a közeli virágboltba. A mostani gyors korban kényelmesebb a virágküldés, a meseszép csokrot is kiszállítják. A notebook előtt sok száz virágküldés webáruházban meseszép csokor között kedvünkre szelektálhatunk.

Azért szeretik sokan a Fleurt virágküldés webáruházat, mert hatalmas választékot kínálnak. Igazán csodaszép virágcsokrok között lehet keresni. Színvonalas virágküldés és kiszolgálás: a virágok mellett finom italokat, minőségi olasz csokit is vásárolhatunk. Pénztárcabarát virágküldés árak mellett mindenkinek csak népszerűsíteni akarom. A Fleurt virágküldés weboldalán látható részlet.

Forrás: virágküldés.hu, 2018-02-04 16:41

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók