A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Életmódváltás otthon

Maradandó fogyáshoz pótolhatatlan a hatásos életmódváltás

Ma a fogyasztó csodaszerek korát éljük. Sokan túlsúlyosak, ezért szeretnének egészségesebb életet élni. Csakhogy a megoldást csak egy csodaszertől várják életmódváltás nélkül.Pedig a válasz bennünk van. Ugyanis mi magunk vagyunk a túlsúly oka, így egyben a válasz is az életmódváltáshoz. Számtalan személy háborúzik az elhízással, amit életmódváltással és probiotikummal leküzdhet. Egészséges életet megélni csak csodaszerekkel nem lehet életmódváltás nélkül. Egészséges életmódot azonban ki lehet alakítani életmódváltással: hasznos szokások kialakításával - amiben támogatás lehet a táplálék kiegészítő.

A túlsúly kívül-belül megterheli az emberi szervezetet. Elgyengül ereink hálózata és a porcok is gyorsabban kopnak. A túlsúly kisebb várható életidővel jár. Pedig tudjuk, hogy az elhízás rettentően károsítja egészségünket. Részletek az ÉletmódBázis életmódváltás weboldalon. Száguldó életünkben az életmódváltás valóban problémás. Az eredményes életmódváltás titka a diétás ételek. Nélkülözhetetlen javaslatok az eletmodbazis.hu weblapon. Az ún. nyugati népesség közel harmada túlsúllyal küzd ebből kifolyólag életmódváltás szükségszerű. Szomorú tény, hogy a legpontosabb felmérés ezt bizonyítja. A a gyors ételek korában iszonyúan gyorsan feljönnek azok a gyűlölt kilók.

Forrás: eletmodbazis.hu, 2018-02-27 13:23

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók