A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Költöztetés jó költséggel

Sűrűn okoz idegesítő szituációt, hogy költöztetés után az ár magasabb a megbeszéltnél

Költöztetéskor nagyon meghatározó, hogy milyen állapotban kerülnek drága eszközeink a régi lakásból az új otthonba. Gyakran a barátokat kérik meg , hogy legyenek segítség a költözésben. Ami a költöztetés alatt szokás szerint számos problémához vezet. Azzal kezdve, hogy a súlyos felszerelések szállítása nem is olyan egyszerű. Alapvető adatok az olcsokoltoztetes1.hu weboldalon. Azt gondoljuk, hogy a költöztetés során négy saroknál egy-egy ismerős megemeli, majd lecipeli és felteszi az autóra. Csakhogy az ilyen kezdetleges költöztetés próbálkozások során szoktak nagyon rondán megsérülni a bútoraink. Ami egyben rendkívül balesetveszélyes.

Költöztetés alkalmával igazából az emberi test nem nehéz súlyok cipelésére lett megalkotva. Erős teher miatt kezünk, gerincünk, csípőnk és térdünk természetellenes terhelést kap. Mindemellett egy profi költöztetés vállalkozó mindig erre specializálódott eszközöket alkalmaz költöztetéskor a nehéz tárgyak mozgatásához. Például hám segítségével költöztetés költöztetés súlyt viselő szakképzett emberek vázizomzatára egyenlő megterhelés jut. Stabilan szállítanak nehéz eszközöket költöztetéskor anélkül, hogy a bútor épségét kockáztatják. Az OlcsóKöltöztetés1 költöztetés honlapon olvasható tanács.

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2018-02-12 13:59

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók