A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Női karóra vásárlás

Óriási női karóra választék között mindenki megtalálja, ami kívánságának leginkább megfelel

Gyakran több fajta női karórát rendelünk azért, hogy mindig elegáns legyen a stílusunk. Ajánlatos megkeresi egy olyan honlapot, ahol a női karóráknak nagy skáláját láthatjuk. A KaróraÜzlet női karóra weboldalán olvasható javaslat. Jó minőségű fotók között megtaláljuk azt, ami elképzeléseinknek tökéletesen megfelel. Napjainkban nagyon sokan keresik a női karórát. Nem véletlen, mivel egy mutatós női karóra mérvadó kiegészítője ruházatunknak. Vásárlás előtt érdemes töprengeni rajta, hogy a stílus vagy a funkcionalitás a fontosabb. Hiszen több évre tervezzük a női karórák rendelését.

Mit szólna egy dizájnos női karórához? Sokan igazán örülnének egy divatos női karórához. Sokszor vívódást jelent a vásárlásban, hogy gyakran nagyon magas a női karórák ára. Mindig drágább az a női karóra, ami teljesen tetszik. Létfontosságú javaslatok itt. De kicsoda alkudna meg egy csúnya női karórával? Létezik egy webáruház, ahol kedvező áron vásárolhat. Terjedelmes választék között válogathat. Mindenki megismeri vágyaihoz leginkább megfelelő női karórát. Villámgyors kiszállítással és pénztárcabarát árakkal várják a vásárlókat.

Forrás: karorauzlet.hu, 2018-03-02 14:14

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók