A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Aktuális megoldások futárszolgálat gondokra

Nagy probléma, hogy a futárszolgálat megfizethető díjakat a feladott csomagok darabszáma alapján számol

Manapság a futárszolgálat lényeges eleme, hogy háztól házig kézbesítsék a küldeményt. Ez azt jelenti, hogy a feladónak ki sem kell tenni a lábát az ajtón. A futárszolgálat szállítója csenget, elviszi a csomagot egészen a címzett ajtajáig. Az eladónak és a vevőnek ugyanúgy kényelmes a futárszolgálat, mert rengeteg pénzt és energiát lehet megtakarítani a háztól-házig kiszállítással. A tüzes nyári napokon vagy a hideg téli napokon nagyon hosszúra nyúlt sorbaállás egy örökkévalóságnak tűnik. Végre megkönnyebbül, amikor sorra kerül. Holott a háztól-házig futárszolgálattal kényelmesen végezheti tevékenységét irodájában, miközben a futárszolgálat személyesen viszi a csomagot.

A korunkbeli hatékony futárszolgálat már rendkívül kényelmes és kedvező árakat biztosít. Az egyre növekvő igények miatt rohamosan fejlődik ez a szektor. A BestPosta futárszolgálat weboldalon fedezhető fel még több trükk. Az ötletek teljesítésére újabb és újabb megoldások születnek. Futárszolgálatra nem csak magánszemélyként, hanem vállalkozóknak internetes megrendelési lehetőség esetén is egyformán szükség van. Cikkek a GLS futár honlapon.

Forrás: bestposta.hu, 2018-04-08 12:14

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók