A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Hol található jó duguláselhárítás vállalkozás?

Gyors duguláselhárítás Budapesten

Korunkban a duguláselhárítás nagyon gyakran igényelt szolgáltatás. A mindennapos életünk során keletkező lerakódások eltömítik a csöveket. A vízvezetékek oldalán lerakódó szennyeződések felhalmozódnak. Csakhamar teljes mértékben eltömíti a vízvezetéket és duguláselhárítással kell kínlódni. A dugulás számtalanszor fordul elő a fürdőszobában.

Vírusok telepedhetnek meg az eldugult csövekben. A megsokasodó vírusok fertőzésveszélyt okoznak. Az orrfacsaró bűzzel járó dugulást nem tudjuk sokáig elszenvedni. Villámgyors duguláselhárítás egészségi okokból is indokolt. Az elduguló csövek miatt a konyhát sem lehet használni, ami egy forgalmas épületben elképzelhetetlen. Azonnal nekifoghatunk a duguláselhárításhoz.

Kellemetlen szagok kíséretében akadályoztatva vagyunk a mindennapi életvitelben. Az ilyen otthoni dugulásokat gyakran házilagos módszerekkel próbálják orvosolni. A DugulásBP duguláselhárítás weboldalán olvasható trükk. A bolti vegyszerek nem jelentenek minden helyzetben megoldást. Ilyenkor duguláselhárítás szakértőt kell hívni. Lakóhelyünkön sajnos alkalomadtán bajok jelentkezhetnek a vízvezeték rendszerben. A keletkező dugulás súlyos gondokat okoz.

Forrás: dugulaselharitasbp.hu, 2018-04-15 16:26

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók