A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Virágküldés - bűvölje el álmai hölgyét

Mindegy milyen alkalomra szól, virágküldéssel tényleg nagy sikert lehet elérni

Sok esetben több a neten a virágküldés kínálat, mint a hagyományos boltokban. Teljesen természetes, hogy a boltban virágküldéshez egy napon csak néhány virágcsokrot lehet megtekinteni. Mindemellett a világhálón virágküldésre váró sok tucat virágcsokor fényképe alapján kereshetünk kedvünkre. Majd a fénykép alapján elkészítik pontosan azt a virágcsokrot, amelyet annyira megszerettünk.

Nem számít milyen alkalomra szól, egy meseszép csokorral komolyan hatalmas sikert lehet aratni. Nagyon sok lehetőség adhat okot virágküldésre. Egy nagy ajándékkal kedveskedjünk barátunknak. A virágküldés lehet egy spontán alkalom, vagy valamilyen neves nap. Egy csodaszép virágokból álló csokor igazi telitalálat minden nőnél. A mély tisztelet kifejezésének fontos eszköze a virágküldés.

A laptop előtt sok tucat virágküldés webáruházban varázslatos csokor között ízlésünk szerint válogathatunk. Virágküldéshez régebben el kellett menni a közeli virágoshoz. A Fleurt virágküldés weboldalán fedezhető fel több trükk. A mai modern korban olcsóbb a virágküldés. A szép virágcsokrot is házhozszállítják.

Forrás: virágküldés.hu, 2018-04-11 18:23

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók