Immár másodszor osztottunk ki 10 napos Whiteline fogfehérítő matricákat a Facebookon az oldalunkat követők között. Megkértük a tesztelőinket, hogy készítsenek képeket a kezelés előtt és után. Az alábbi galériában többek között az általuk visszaküldött fotók láthatóak.

           

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Itt megnézheted, milyen eredmények érhetők el a fogfehérítő matrica használatával. Mi nem profi fotókat készítettünk, illetve nem ragyogó mosolyokat töltöttünk le a világhálóról, mint több más oldal.Te is láthatod, hogy ezek amatőr képek, melyeket munkatársaink, barátaink készítettek a mi kérésünkre mielőtt és miután használták a fogfehérítő matricát. Nem fehérítettünk a fogakon szoftveres úton! A képek minősége néhol nem túl jó mivel amatőr fotókról van szó és a fogakat fényképezni nem olyan egyszerű ugyanis különböző fényviszonyoknál különböző fehérséget láthatunk. A képekre kattintva megnézheted nagyban is.