WHITELINE

 

Fogfehérítő matrica


A fogfehérítő matrica az otthoni fogfehérítési eljárások közül az egyik legnépszerűbb az Egyesült Államokban. Az első matricák 2001-ben jelentek meg a piacon, és váltak egyre népszerűbbé. Hogy miért? Mert ez végre egy olyan módszer ami kényelmes és nagyon egyszerű, ugyanakkor ezek az előnyök nem mennek a hatékonyság rovására.

 

Mi is ez a termék pontosan?

A fogfehérítő matrica egy nagyon vékony (0,08 mm) és rugalmas műanyag fólia, amelynek a felülete be van vonva a fogorvosok által világszerte fogfehérítésre használt anyaggal, a hidrogén peroxiddal. Az anyag koncetrációja persze jóval gyengébb a fogorvosi fogfehérítéskor használtnál. Ez a 6%-os koncentráció teljesen biztonságos otthoni használatra is, gyengéden fehéríti a fogakat, és megkíméli a fogínyt.

Mennyi idő alatt fehéríti ki a fogakat?

A fehéredést általában már 5 nap után látni lehet. Egy kezelés 1 hétig vagy 10 napig tart napi 2x30 perces kezelésekkel számolva. Néhány esetben, ha nagyon sárga fogakat kell kifehéríteni, még jobb eredményt lehet elérni 14 napos kezeléssel. 1 doboz 14 vagy 20 pár matricát tartalmaz ami 7 illetve 10 napos kezelésnek felel meg.

Az alábbi videón láthatod, hogyan fehéredik ki a fog 10 nap alatt.

Hogyan kell használni?

A használata nagyon egyszerű. A doboz kis légmentesen lezárt tasakokat tartalmaz, melynek mindegyikében 2 db matrica található, egy a felső fogakra, egy pedig az alsó fogakra való. Tépd fel a tasakot a szélén található bevágásnál. Óvatosan vedd ki a matricákat hordozó műanyag lapot. Vedd le a matricát és helyezd fel a fogsorára a túllógó részt hajtsd a fog hátsó részére. Viseld legalább 30, maximum 60 percig. Ha végeztél, vedd le és öblítsd ki a szádat vízzel. Ügyelj arra, hogy a fogfehérítő anyag ne kerüljön a szembe! A matricát ne nyeld le! Nézd meg a videón hogyan kell használni!

Milyen mellékhatásai lehetnek?

Ennek a fogfehérítési eljárásnak nincs semmilyen káros mellékhatása, ugyanakkor azonban előfordulhat fogérzékenység a kezelés alatt. Ez teljesen normális velejárója a fogfehérítésnek. Ha ez az érzékenység túl erőssé válna akkor szakítsd meg a kezelést egy két napra vagy csökkentsd napi 1 kezelésre.

Mennyire hatékony a matricás fogfehérítés?

Az, hogy milyen eredményt lehet elérni függ az eredeti fogszínedtől, és más tényezőktől is, pl. milyen jellegűek az elszíneződések és mi okozta őket. A kísérletek azt mutatták, hogy a fogfehérítő matrica az emberek 95%-ának használt. Átlagosan 4-5 árnyalatnyit fehérít a fogakon, ez lehet több és kevesebb is.

Kinek nem ajánljuk?

12 év alatti gyermekeknek, és terhes illetve szoptató anyáknak nem ajánjuk a használatát. Nem bizonyított, hogy ártalmas lenne számukra de mivel nem végeztek ilyen irányú kísérleteket ezért inkább nem javasoljuk számukra a fogfehérítést. Nem ajánljuk olyanoknak akinek a szájhigiéniája elhanyagolt vagy lyukas fogaik vannak. A matrica csak a természetes fogakat fehéríti tehát ne alkalmazd koronán!

Kattints ide hogy megnézhesd másoknak mennyire lettek fehérek a fogai!

 

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

 

fogfehérítő matrica

 

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!