Whiteline 1 hetes fogfehérítő matrica (peroxid mentes)

A doboz 14 pár fogfehérítő matricát tartalmaz. 1 pár: alsó és felső fogsorra való matrica. Napi 2x30 perces kezeléssel számolva 7 napra elegendő.
Fogfehérítő matrica doboz (peroxid Mentes)
Ár:
Fogyasztói ár: 6990 Ft
Leírás

Peroxid mentes fogfehérítő matrica

A fogfehérítő matrica az otthoni fogfehérítési eljárások közül az egyik legnépszerűbb az Egyesült Államokban. Az első matricák 2001-ben jelentek meg a piacon, és váltak egyre népszerűbbé. Hogy miért? Mert ez végre egy olyan módszer ami kényelmes és nagyon egyszerű, ugyanakkor ezek az előnyök nem mennek a hatékonyság rovására.  

Mi a különbség a peroxidos és a peroxid mentes fogfehérítő matrica között?

A fő különbség a hatóanyagban van. A peroxidos fogfehérítési eljárás talán a leghatékonyabb ami ma kapható. Azonban egyeseknél okozhat fogérzékenységet, ami a kezelés végeztével elmúlik. A peroxid mentes fogfehérítésnél ilyenre nem kell számítani ez az előnye, viszont hatásában elmarad a peroxidos fogfehérítéstől.

 

Mi is ez a termék pontosan?

A fogfehérítő matrica egy nagyon vékony (0,08 mm) és rugalmas műanyag fólia, amelynek a felülete be van vonva a fogfehérítő anyaggal. 

Mennyi idő alatt fehéríti ki a fogakat?

A fehéredést általában már 5 nap után látni lehet. Egy kezelés 1 hétig vagy 10 napig tart napi 2x30 perces kezelésekkel számolva. Néhány esetben, ha nagyon sárga fogakat kell kifehéríteni, még jobb eredményt lehet elérni 14 napos kezeléssel. 1 doboz 14 vagy 20 pár matricát tartalmaz ami 7 illetve 10 napos kezelésnek felel meg.

Hogyan kell használni?

A használata nagyon egyszerű. A doboz kis légmentesen lezárt tasakokat tartalmaz, melynek mindegyikében 2 db matrica található, egy a felső fogakra, egy pedig az alsó fogakra való. Tépd fel a tasakot a szélén található bevágásnál. Óvatosan vedd ki a matricákat hordozó műanyag lapot. Vedd le a matricát és helyezd fel a fogsorára a túllógó részt hajtsd a fog hátsó részére. Viseld legalább 30, maximum 60 percig. Ha végeztél, vedd le és öblítsd ki a szádat vízzel. Ügyelj arra, hogy a fogfehérítő anyag ne kerüljön a szembe! A matricát ne nyeld le! Nézd meg a videón hogyan kell használni!

Milyen mellékhatásai lehetnek?

Ennek a fogfehérítési eljárásnak nincs semmilyen káros mellékhatása. Mivel nem tartalmaz peroxidot ezért fogérzékenység vagy fájdalom sem léphet fel.

Mennyire hatékony a matricás fogfehérítés?

Az, hogy milyen eredményt lehet elérni függ az eredeti fogszínedtől, és más tényezőktől is, pl. milyen jellegűek az elszíneződések és mi okozta őket. A kísérletek azt mutatták, hogy a fogfehérítő matrica az emberek 95%-ának használt. A peroxidmentes fogfehérítők számos előnyük mellett hatásukban kicsit elmaradnak a peroxidos fogfehérítőktől.

Kinek nem ajánljuk?

12 év alatti gyermekeknek, és terhes illetve szoptató anyáknak nem ajánjuk a használatát. Nem bizonyított, hogy ártalmas lenne számukra de mivel nem végeztek ilyen irányú kísérleteket ezért inkább nem javasoljuk számukra a fogfehérítést. Nem ajánljuk olyanoknak akinek a szájhigiéniája elhanyagolt vagy lyukas fogaik vannak. A matrica csak a természetes fogakat fehéríti tehát ne alkalmazd koronán!

A rendelés menete

 Ingyenes kiszállítás minden 15 000 Ft feletti rendelésre!

A rendeléshez állítsa be hány darabot szeretne, vagy ha csak 1-et akkor kattintson a Kosárba gombra. Ezután a rendelési oldalra kerül ahol meg kell adnia az adatait, és ki kell választania a fizetési illetve a szállítási módot. A rendeléséről email-ben kap egy visszaigazolást. Amennyiben nem kap visszaigazoló emailt akkor valami nem jól sikerült ezért írjon nekünk a rendeles@smilestrips.hu email címre.

 

Fontos tudnivalók